Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu

U12 Ligi Başvuruları Başladı

2023-2024 Futbol Sezonu U12 Ligi müsabakaları 13 Kasım 2023 Pazartesi günü oynanacak olan müsabakalarla başlayacaktır. Ligde müsabakalar her pazartesi günleri akşam saatlerinde oynanacaktır. Rekabet ortamının önlenmesi amacıyla şenlik havasında düzenlenecek ligde, Play-Off müsabakaları oynatılmayacaktır.
Lige katılacak olan kulüplerin ek’te yer alan katılım belgelerini doldurarak en geç 27 Ekim 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar göndermeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilen başvuru dilekçeleri dikkate alınmayacaktır.
İlimiz futbolunun geleceği açısından alınan karar gereği, lig fikstürüne dahil olup lige katılmayan, lig devam ederken ligden çekilen ve herhangi bir sebeple ligden ihraç edilen takımlar 2024-2025 Futbol Sezonunda U13 Ligine alınmayacaktır.
Ayrıca 6 Kasım 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar müsabakaya çıkmak için yeterli sayıda lisans çıkarmayan ve bir yönetici veya antrenör kartı bulunmayan kulüpler katılım başvurusunda bulunmuş olsalar dahi lige dahil edilmeyeceklerdir.
Yukarıda yer alan hususlara dikkat edilerek, lige katılım sağlayacak kulüplerin belirtilen tarihe kadar işlemlerini tamamlamalarını önemle rica ederiz.

Exit mobile version