Türkiye Futbol Federasyonu Gelişim Direktörlüğü tarafından U-14 Milli ( 2011 Doğumlular) Takımlarının Oyuncu Havuzu için her yıl yapılan bölge Karmaları seçmeleri İlimizde iki aşamalı şekilde yapılacaktır.
*İlk Aşama: 26.09.2024 Perşembe Günü Saat:14.30 Akkonak Stadında toplanılacak.Saat:15.00 ‘de seçmeler başlayacaktır.Birinci aşamayı geçen oyuncular ikinci aşamaya davet edilecektir.
** İkinci Aşama 02.10.2024 Çarşamba günü saat:14.30 Akkonak Stadında toplanılacak .15.00’de seçmeler başlayacaktır.

  • 2023-2024 Sezonunda İlimizde oynanan müsabakalarda ( 2011 Doğumlu)TFF -TUFAD Denizli Şubesi tarafından görevlendirilen Kent Antrenörlerinin değerlendirmeleri neticesinde belirlenen oyuncular dışında, Kulüplerimiz Milli Takım Düzeyinde oyuncularınız varsa en fazla 2 oyuncu bildirebileceklerdir.
    ** Her oyuncu için aşağıda verilen form doldurulacak ve Veli onaylı olacak şekilde 25.Eylül Çarşamba Günü Saat:14.00’e kadar TUFAD Denizli Şubesine teslim edilecektir.
    *** İlimizde tek profesyonel takım olduğu için (Denizlispor) onların seçmeleri kendi aralarında oynayacakları müsabaka ile değerlendirilecektir.
    ** Amatör takım oyuncularının seçmeleri kendi aralarında oynayacakları müsabaka ile değerlendirilecektir.
    ** Ege Bölge Karması / TFF organizasyonunda şimdilik iki takımla temsil edileceği/Bir takım profesyonel Takım oyuncularından / 2.Takım Amatör takım oyuncularından oluşturulacaktır .
    İzmir-Aydın-Manisa-Muğla-Uşak-Denizli illerinden oyuncular karmada yer alacaklardır.
    NOT: Yukarıda belirtilen düzeyde oyuncumuz varsa bildirelim..Formlara Mevki ve Doğum tarihlerini tam olarak yazalım.
    Örnek: Kaleci ( 15.09.2011 ) gibi.

TÜFAD Denizli Şubesi & Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz