Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu Denizlispor Başkanı Mehmet Uz ve beraberindeki isimleri ağırladı. ASKF’nin binasında gerçekleşen ziyarette yeşil-siyahlı kulübün başkanı Mehmet Uz ve Alt yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Nevzat Yılmaz ve Mali İşlerden Sorumlu yönetici Murat Saylan’dan oluşan heyeti Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Başkan Vekili Muhammet Karataş, Başkan Yardımcısı Osman Küçükşahal ve TFF Futbol İl Temsilcisi Cihan Çoban ağırladı.

ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen’i kutlayarak görevinde başarılar dileyen Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, bundan sonra amatör kulüplerle işbirliği içinde olacaklarını ifade ederek, bu işbirliğinin hem Denizlispor’un hem de amatörlerin geleceğine katkı vereceğini söyledi.

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Denizlispor kentimizin tek profesyonel takımı. Biz büyük amatör ailesi olarak tarihi başarılarla dolu yeşil-siyahlı kulübümüzün her zaman yanındayız. Altyapılardan yetişecek olan futbolcuların hayallerini yeniden Denizlispor formasının süslemesini sağlamak istiyoruz. Bu nedenle Denizlispor başkanı Mehmet Uz ile yaptığımız görüşmelerde işbirliği yapma konusunda hem fikir olduk. Hem Denizlispor’un layık olduğu üst liglere çıkması hem de amatör futbolcuların hedefinin Denizlispor olması çok önemli. Bu konularda yapılacak çalışmalara ASKF olarak destekleyeceğiz. Ziyaretleri için değerli yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, günün anısına Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen’e 20 numaralı Denizlispor forması hediye etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz